Pelbagai Cadangan Cemerlang tentang cara terbaik untuk Menikmati Warriors dalam Trion Rift

Dengan Rift Planes of Telara, kesukaran ini akan hilang. Faktornya, program kelas dalam Planes of Telara membuka banyak pilihan yang pelbagai. Jadi anda boleh mengubah suai sepenuhnya watak anda dalam Planes of Telara.

Tanpa sebarang kelewatan lagi, kami akan memulakan pembayang Pahlawan serta idea, yang idealnya anda akan berguna.

Seperti kebanyakan permainan internet, Rift Planes Warriors mempunyai dua peranan utama, yang berbeza daripada Peranan sebenar dalam Rift Planes of Telara indofilmgratis.com.

Sekali lagi, maaf kepada pembaca jika ini kelihatan agak asas tetapi tempat ini adalah untuk pemula.

Pilihan utama pertama anda ialah Tangki, yang merupakan nama yang sesuai kerana anda seperti kereta kebal berjalan kaki dan boleh mengambil banyak kerosakan walaupun melakukan purata kuantiti kerosakan kepada orang lain.

Jenis DPS Warrior akan menjadi alternatif lain dan ia adalah kegemaran saya. Saya hanya memuja tanggapan berlari sambil menjerit laungan perang dan melakukan banyak kerosakan. Peranan ini boleh menjadi baik dalam PVE dan ia benar-benar hebat dalam PVP, tempat anda melawan pemain lain.

Anda menyesuaikan Pahlawan anda dengan memilih beberapa Pokok Jiwa serta kebolehan di dalamnya.

Kini anda boleh menemui begitu banyak pokok jiwa untuk dipilih tetapi cadangan yang baik untuk dimulakan ialah Riftblade, Champion dan Beastmaster.

Jiwa Juara adalah satu lagi yang hebat untuk digunakan walaupun meratakan tetapi saya masih merasakan kebanyakan mata anda patut digunakan untuk jiwa Riftblade. Pilihan jiwa ketiga mungkin jiwa Beastmaster tetapi jangan masukkan sebarang mata ke dalamnya, haiwan peliharaan akan menjadi sebab mengapa anda memilih ini.

Cadangan penggiliran kemahiran khusus melepasi skop penulisan ini tetapi anda boleh menemui lebih banyak garis panduan Rift Planes Warrior yang lebih lanjut dalam kandungan petunjuk Rift.

Semasa anda membuat peringkat melalui pangkat, gunakan kemahiran seperti Fiery Burst dan juga Flamespear.

Inilah sebab lain mengapa saya suka Riftblade. Tidak beberapa individu mengetahui perkara ini tetapi menggunakan perisai boleh melakukan kerosakan yang cekap selepas anda menggunakannya dengan jiwa Riftblade. Ini disebabkan oleh kerosakan api tambahan daripada serangan anda, jadi walaupun pedang sebelah tangan masih akan melakukan kerosakan yang sangat baik.

Pokok jiwa Paladin sangat bagus untuk kereta kebal. Mereka mempunyai beberapa kebolehan tangki yang hebat apabila anda menyukai faktor seperti itu. Sungguh, saya suka kekal dengan semua binaan pertempuran Pemain lwn pemain tetapi anda akan menghadapi dilema mencari beberapa kumpulan contoh sebagai Pahlawan pertempuran Pemain lwn pemain.

Apa sahaja watak yang anda cuba bina dengan Warrior, anda mungkin mempunyai beberapa alternatif hebat yang tersedia untuk anda.

Ringkasnya, Warrior boleh menjadi kelas yang hebat dalam Rift dan boleh melaksanakan beberapa peranan berbeza daripada tanking PVE kepada pemusnahan PVP uber!

Saya berharap buku panduan Warrior ini telah mengesahkan berguna kepada anda semasa meratakan atau melakukan PVP dengan Warrior anda. Cuba sahaja dan jangan lupa mencuba binaan Rift Planes Warrior baharu, itu semua sebahagian daripada keseronokan.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *